Rådgivere sparing Ørland Sparebank

Bli med oss til Norne

Norne Securities er vår nye leverandør av aksjehandel og fondssparing. De er særlig opptatt av bærekraftige investeringer, og oppnår gode resultater for sine kunder. Som kunde får du også andre gode fordeler ved å flytte sparingen din hit: kostnadsfri og enkel overføring, alle produkter samlet på et sted og behold din faste rådgiver hos Ørland Sparebank.

Kredittkort LOKALBANK

Nytt og gammelt kredittkort - saldo og annen informasjon

Du finner nyttig informasjon om ditt kredittkort i den digitale portalen "LBkredittkort", og appen "Mitt Kort". Her kan du blant annet se forbruket ditt, hente pin, sperre kort, overføre m.m. I "LBkredittkort" kan du også bestille kredittkort, dersom det er ønskelig.

Dame som hopper på SYnnørsfjellet

Ørland Sparebank - en bank du kjenner

Fra 25 oktober er vi del av LOKALBANK, en ny bankallianse vi har startet sammen med 9 andre banker. Vi er fortsatt en selvstendig sparebank - på samme sted, med samme folk og vi heter fortsatt Ørland Sparebank. Med ny bankallianse vil vi tilby gode løsninger for våre kunder, bidra til flere lokale kompetansearbeidsplasser og være en viktig bidragsyter i lokalsamfunnet. Vi har vært her siden 1849, og er klare for fremtiden som en bank du kjenner!